,

«Η «επανάσταση» των Φυτειών δεν κράτησε για πολύ…» Στο τέλος κάποιοι θα ψάχνουν να κρυφτούν…


Διαβάσαμε ότι η «επανάσταση» των Φυτειών δεν κράτησε για πολύ… και πράγματι έτσι είναι. Αλλά στο τέλος κάποιοι (και από τις δύο πλευρές )θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, διότι οι Φυτειώτες και μάτια έχουν και κρίση για να «δικάσουν».
Είναι γεγονός ότι η Δημοτική Ενότητα Φυτειών είναι αδικημένη, και δυστυχώς όλα γίνονται για τον Αστακό (όχι βέβαια για τα χωριά της Ενότητας Αστακού, όπως θα έπρεπε).
Μια βόλτα λοιπόν, στις Φυτείες και Παπαδάτου για συζήτηση με τους ντόπιους θα είναι διαφωτιστικό για όλους (σημειωτέον τα ίδια ισχύουν και για την Αλυζία).
Όποιοι «ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ» την Δημοτική Ενότητα Φυτειών, καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι σίγουρα δεν θα είναι εύκολα για όλους αυτούς…

Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Η φτώχεια φέρνει γκρίνια… Και η φτώχεια στην («καλλικρατική» πλέον) Αυτοδιοίκηση φέρνει έριδες. Ακόμη και εσωπαραταξιακές… Ένα τέτοιο δείγμα είχαμε στο δήμο Ξηρομέρου και συγκεκριμένα στην παράταξη του δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.
Όπως μαθαίνουμε το «προσυμβούλιο» της παράταξης πριν την τελευταία (τέλη Νοεμβρίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν ανέφελο. 
Αντιθέτως ήταν τεταμένο. Η δημοτική αρχή δέχθηκε πυρά από έναν… αντιδήμαρχο, τον Παναγιώτη Γαζέτα της δημοτικής ενότητας Φυτειών. 
Σε γενικές γραμμές ο εν λόγω αυτοδιοικητικός παράγοντας διέγνωσε πως η ενότητατων Φυτειών αδικείται.
Αντιπαρατέθηκε με τον δήμαρχο και αποχώρησε από το συμβούλιο μαζί με τον έτερο σύμβουλο της ενότητας Φυτειών. 
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας μάλιστα δεν παρέστησαν και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (που καταπιάστηκε και με το θέμα του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών).
Ωστόσο ο Δεκέμβρης λέγεται πως ξαναβρήκε την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά  μονιασμένη. Η «επανάσταση» των Φυτειών δεν κράτησε για πολύ…»
http://www.agrinionews.gr/

0 σχόλια

Readers Comments

Latest Posts

Δειτε εργα Online Δωρεαν

Featured Video

Χορηγός