,

Επιστολή Τάσου Κατσιπάνου σε απάντηση άρθρου του agrinionews


Η επιστολή αναφέρει:
«Σχετικά με τα όσα αναφέρετε στο άρθρο σας στις 14/12/2011 σχετικά με τις αντιδράσεις στο προσυμβουλιο του δήμου Ξηρομέρου θα ήθελα να σας τονίσω τα εξής:
1)αυτά που γράφετε είναι ελλιπή.
2)τα γεγονότα όπως τα αναφέρετε είναι λάθος
3)αυτά σας τα λέει ο έτερος σύμβουλος των Φυτειών ο όποιος είναι ο Αναστάσιος Kατσίπανος .
Τα γεγονότα έχουν ως εξής : αφού ο δήμαρχος αποκάλεσε τον αντιδήμαρχο «μαλ…» εγώ αποχώρησα από την συνεδρίαση πρώτος ,σε ένδειξη διαμαρτυρίας και μετά ακλούθησε η αποχώρηση του αντιδημάρχου».
Αυτά αναφέρει η επιστολή του κ.Κατσιπάνου. Ουσιαστικά πάντως επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει θέμα, για την ακρίβεια παράπονα στις Φυτείες για την αντιμετώπιση από τη δημοτική αρχή. Παράπονα που ακόμη παραμένουν…

Το επίμαχο άρθρο αναφέρει τα εξής:
«Όταν οι Φυτείες επαναστάτησαν…
Η φτώχεια φέρνει γκρίνια… Και η φτώχεια στην («καλλικρατική» πλέον) Αυτοδιοίκηση φέρνει έριδες. Ακόμη και εσωπαραταξιακές… Ένα τέτοιο δείγμα είχαμε στο δήμο Ξηρομέρου και συγκεκριμένα στην παράταξη του δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.
Όπως μαθαίνουμε το «προσυμβούλιο» της παράταξης πριν την τελευταία (τέλη Νοεμβρίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν ανέφελο. Αντιθέτως ήταν τεταμένο. Η δημοτική αρχή δέχθηκε πυρά από έναν… αντιδήμαρχο, τον Π.Γαζέτα της δημοτικής ενότητας Φυτείων. Σε γενικές γραμμές ο εν λόγω αυτοδιοικητικός παράγοντας διέγνωσε πως η ενότητα των Φυτειών αδικείται. Αντιπαρατέθηκε με τον δήμαρχο και αποχώρησε από το συμβούλιο μαζί με τον έτερο σύμβουλο της ενότητας Φυτειών. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας μάλιστα δεν παρέστησαν και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (που καταπιάστηκε και με το θέμα του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών).
Ωστόσο ο Δεκέμβρης λέγεται πως ξαναβρήκε την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά  μονιασμένη. Η «επανάσταση» των Φυτειών δεν κράτησε για πολύ…»
agrinionews.gr

0 σχόλια

Readers Comments

Latest Posts

Δειτε εργα Online Δωρεαν

Featured Video

Χορηγός