,

Δεν καταργούνται οι Λυκειακές Τάξεις Φυτειών..!!


Τη διαβεβαίωση ότι οι Λυκειακές Τάξεις του Γυμνασίου Φυτειών θα παραμείνουν απέσπασε απ’ την πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας ο Ανδρέας Μακρυπίδης.
Την άμεση παρέμβαση του βουλευτή Αιτ/νίας κ. Ανδρέα Μακρυπίδη προκάλεσε το πρόσφατο δημοσίευμά της εφημερίδας «Συνείδηση»  για τις «σχολικές μεταβολές» που, στη βάση των εισηγήσεων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας, προωθούνται για την επόμενη σχολική περίοδο.
Θυμίζουμε ότι η εισήγηση της Δευτεροβάθμιας, η οποία δεν έγινε ασφαλώς αποδεκτή απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου, αφορούσε σε μια μόνο κατάργηση σχολικής μονάδας, αυτή των Λυκειακών Τάξεων στις Φυτείες. Όπως και πέρυσι, με ιδιαίτερη ευαισθησία, λόγω καταγωγής, για το σχολείο αυτό, ο κ. Μακρυπίδης ανέλαβε να σταματήσει μια πιθανή άσχημη για την περιοχή εξέλιξη και αυτή τη φορά το έκανε κινούμενος σε δύο κατευθύνσεις: Επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Πάτρα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να διατηρηθεί το σχολείο, συνάντησε δε την αρμόδια υφυπουργό κα Εύη Χριστοφιλοπούλου αξιώνοντας και αποσπώντας την κατηγορηματική της δέσμευση ότι οι Λυκειακές Τάξεις θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά, στους χώρους του σύγχρονου διδακτηρίου των Φυτειών.
http://agriniopress.gr

0 σχόλια

Readers Comments

Latest Posts

Δειτε εργα Online Δωρεαν

Featured Video

Χορηγός